Fotoalbum

Der følger et overblik over de store personlige valg, som jeg har foretaget i mit liv indtil nu.  

Det psykiske i fokus 

Her vil jeg beskrive nogle af de forløb jeg har været i og hvorfor jeg vsøgte disse processer. Jeg synes det er vigtigt at holde fokus på at være psykisk i god balance. Det er måske det allervigtigste i mit liv. Når jeg er i psykisk balance, så har et meget bedre overskud og min livskvalitet stiger generelt.  

At blive pædagog

Jeg blev i sommeren 2004 uddannet pædagog. De 3.5 år, hvor jeg gik på Kolding Pædagogseminarium lærte jeg rigtig meget om mig selv og jeg lærte at jeg var mønsterbryder, fordi i min familie var ikke almindeligt at tage en videregående uddannelse. Jeg ved ikke om jeg vil kalde det mønsterbryder... jeg tror måske mere det handler om at jeg i min generation har flere muligheder end mine forældre havde. Jeg har skrevet nogle tanker i dette afsnit omkring det at være pædagog og hvad det betyder for mig.

3 år på Grønland

Jeg valgte i 2004 at flytte til Grønland, som tilkaldt arbejdskraft. Det blev til 3 spændende og lærerige år i det fantastisk smukke og komplekse land, som Grønland er. Jeg arbejdede, som pædagog, på 2 forskellige børnehjem i de 3 år jeg var deroppe. Jeg vil på denne hjemmeside lægge nogle af mine beretninger op fra Grønland og finde nogle af de dejlige billeder frem fra min rejse. 

At blive mor

Jeg mødte en mand på Grønland, som jeg blev kærester med. Vores forhold holdt ikke, men det gjorde vores venskab. Jeg valgte at spørge ham om han ville være far til et barn, fordi jeg gerne ville opleve at blive mor og være mor for mit eget barn. Manden sagde ja og således blev projektet til virkelig, således at jeg er i dag er mor til min dejlige søn. Jeg er stadig bedste ven med min søns far og bor sammen med min kæreste, som er den bedste bonusfar for min søn. Dette afsnit handler om mine tanker omkring det at være mor, men også om det at vælge en anderledes familiestruktur end de fleste har. 

Pædagog eller leder - en dannelsesrejse

Da jeg havde været pædagog i ca. 8 år, så kunne jeg mærke at det med ledelse trak mere og mere i mig. Der var noget jeg skulle finde ud af og få klarlagt. Ville jeg bruge mine lederevner indenfor mit fag, som pædagog? Ville jeg være leder? Jeg valgte at starte på et førleder-forløb på min tidligere arbejdsplads. Jeg vil i dette afsnit komme nærmere ind på hvad der drev mig i denne retning og hvad jeg har lært de 3-4 år, hvor jeg arbejdede, som leder.

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden