Valg af uddannelse

Jeg valgte i 2000 at søge ind på pædagogseminariet i Kolding. Det blev fantastiske 3,5 år med fordybelse og faglig læring i pædagogikkens verden. Jeg elskede at være pædagogstuderende. Jeg er glad for at jeg valgte at blive pædagog og den dag i dag bruger jeg dagligt min pædagoguddannelse og det bliver jeg ved med. Det er naturligt for mig at tænke pædagogik både ift. mit daglige arbejde, men også privat ift. mig selv og mine nærmeste. Nogle af de metoder og redskaber og især pædagogiske retninger, som jeg har været bekræftiget indenfor - de er blevet en integreret del af mine handlemønstre. Jeg har altid været handlekraftig og levet mit eget liv igennem projekter med personlige handleplaner og fokusmål og det virker optimalt for mig.   

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden