Mål for 2021

1. Husets år

Det vigtigste og største mål for 2021 er huset. Martin og jeg har i fælllesskab valgt at bruge tid og resurser på at få sat huset istand. Det største projekt blev en større ombygning, hvor vi fik et nyt badeværelse. Herefter kom turen til kontoret og soveværelset og den lille entre samt bryggerset. Sommeren og efteråret omhandler istandsættelse udenfor i haven samt udvidelse af Daniels værelse til dobbeltstørrelse. Der vil løbende komme foto af istandsættelsen i særskilt fotomappe.

2. Familiens Sundhed

I fællesskab med Martin og Daniel har vi valgt at sætte fokus på familiens fælles sundhed og det at få skabt balance imellem kost, motion og hverdagen. I min familie err vi rigtig glade for søde sager og hygge, så vi arbejder med hvordan der kan være plads til noget af dette, men samtidig få mere bevægelse i hverdagen og gode oplevelser ude i naturen, så vi fysisk kan komme i bedre form. Vi har samtidig hver vores mål og vælger hver vores former for motion, men hovedsagen er at vi alle er med i det og gør noget ved det. 

3. Operationer

Jeg har min næste operation i juni måned 2021, hvor mine lår-basser skal ordnes. Dette er den sidste hud-operation i forbindelse med mit vægttab. Jeg glæder mig til at komme i mål med denne del af projektet. Ift. mit ar, så har jeg stadig flere korrektioner at se frem til, men her synes jeg også jeg kan begynde at se slutresultatet. Også ift. arret er huden blevet mere smidig og blød.

4. Kropslige præstationer

Jeg vil træne mig op til at svømme 10 kilometer på en dag. Det er et mål jeg haft siden jeg var teenager, hvor jeg opnåede at svømme et 7,5 kilometer mærke på en enkelt dag. Så nu skal det være - Kan jeg gå 2020 km på et år og bl.a. 64 km på en dag, så kan jeg også træne mig op til at svømme 10 kilometer på en dag.

2021 handler for mig om ift. krop og bevægelse at få en naturlig balance og variation i min daglige bevægelse. Jeg har valgt at skrue ned for "digital tracking" og i stedet sætte fokus på at få bevæget mig hver dag i minimum 30. Dette mål er for at jeg kan holde mig glad, frisk og sund og fortsat have energi til en aktiv livsstil. Corona har påvirket mig og min hverdag ift. foreningsliv og idræt (ligesom mange andre), men jeg håber at kunne tage fat igen på bl.a. dans, når efterårssæsonen bliver skudt igang 🤩   

Husets år

I år er blevet "husets år" her på Smidstrupvej nr. 1. Vi har valgt at få det bedste ud af situationen omkring COVID-19, så derfor havde Martin og jeg en god snak omkring prioritering og valg af årsmål. Vi er blevet enige om at huset trænger gevaldigt flere steder og det satte vi igang med at få ordnet fra starten af år 2021. Her følger et oprids af hvad vi har nået... der vil komme en særskilt fotomappe med billeder fra istandsættelsen. 


Januar

Maling af spisestue og køkken

Igangssættelse af totalrenovering af badeværelse (Med firma til opgaven) 


Februar 

Nyt Gulv i lille entre

Marts

Maling af kontor

Nyt gulv i kontor

Indretning af kontor 

April

Reparation og maling af sokkel

Totalistandsættelse af soveværelse dvs. isolere vægge, gulv og sætte nye fodlister/skyggelisyer samt væv og maling. 

Maj

Etablering af fokdedør i lille entre

Pulterrum tømmes og der fjernes gulv/tapet m.m. 

Juni-juli-august

Sommeren foregår i haven og der prioriteres forbedringer udenfor

...Fortsættelse følger til efteråret indenfor 😉

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden