Overblik

2021 -juni -  Lårplastik indvendig

2020 - november -brandsårsarret og  armplastik 

2019 - maj - mave/rygplastik - Belt Lipectomy

2018 - september - brandsårarret og brystløft

2017 - august - Gastric Sleeve

2015 - marts - Kirurgisk Kæbeflyt og Tandregulering - 

2010 - april/maj - Øjenoperation (Lasik laser operation)

Tanker omkring operationer

I 2010 gennemførte jeg den første fysiske operation, hvor jeg fik opereret mine øjne. Jeg var stærkt nærsynet og havde i en årrække fuldt med i, hvordan videnskaben indenfor øjenkirurgi var blevet dygtigere og dygtigere til at korrigere for nærsynethed. Dette blev på mange måder også startskuddet til at lave om på de ting, som jeg har en mulighed for at ændre på. 

Jeg har den holdning at er der noget, som jeg er utilfreds med, så må jeg handle på det. Jeg er et handlemenneske både vedr. de fysiske og psykiske udfordringer, som jeg møder på vejen i mit liv. Jeg er rigtig god til at tilpasse mig de udfordringer, som de forskellige operationer har rummet igennem tiden. Jeg heler godt og er i stand til at følge retningslinjerne og komme bedst ud på den anden side af hver enkelt operation.

I 2018 påbegyndte jeg mine operationer ift hud-reduktion. Mine korrektioner ift mit skoldnings-ar er tæt forbundet med de øvrige operationer. Ofte er der udbedret på arret i de samme operationer, hvor der fx er fjernet hud.

Jeg blev færdig i juni 2021 med selve hud-operationerne. Mit ar er meget kompliceret og er nok først færdig i løbet af 2022. Mit ar er en del af årsagen til hvorfor jeg blev ekstremt overvægtig, derfor er korrektion af arret en vigtig del af det at komme i mål ift. min kropslige forandring. Mit mål er at få min fysiske krop til at passe sammen med den vægt jeg har opnået. Jeg fortjener at være sund, slank og veltrimmet, så det er målet, som jeg går efter både ift. motion og vha. operationerne.

Det med at være blevet opereret så mange gange kræver et velafbalanceret liv, en stærk psyke og et stabilt netværk. Jeg er meget bevidst omkring at passe på mig selv både før, under og efter hver enkelt operation, så jeg kommer bedst muligt igennem hver operation. Det er en speciel situation at være igang med en række af planlagte operationer i en samlet periode på over 4 år. Jeg er enormt taknemmelig for den hjælp jeg har fået fra nogle af landets dygtigste fagfolk indenfor vægttabskirurgi og korrektion af arvæv. Jeg er meget glad og taknemmelig for at der kan gøres noget omkring det løse hud og samtidig mit ar. Jeg kan mærke at det betyder noget at det med arret bliver sat i fokus, fordi det også helt sikkert har haft en psykisk betydning for mig igennem mit liv. 

Jeg er dybt taknemmelig for alle de de omsorgsfulde og dygtige mennesker på hospitalerne Aleris Hamlet, OUH og Printzlau. I de enkelte afsnit kan du læse mere omkring hvem jeg er blevet opereret af. Du er velkommen til at spørge ind til de forskellige operationer. 

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden