Lasik operation

Jeg har været svært nærsynet det meste af min ungdom og mit voksenliv. Jeg fik mit første par briller, da jeg var 10 år gammel. Min nærsynethed nåede op på over +6 på hvert øje inkl. en lille bygningsfejl. Jeg har i nogle perioder brugt kontaktlinser, men det fungerede ikke ret godt og jeg fik hornhindebetændelse et par gange, som gav mig nogle ar på hornhindens yderside, som gjorde at fremtidig brug af linser ikke ville være muligt, da arret på hornhindens yderside ville blive irriteret af linsen og forårsage yderligere skade på mine øjne. Jeg kontaktede 2008 i Memira, som foretager øjenoperationer i Danmark, da jeg var indstillet på at opereret mine øjne og dette for egen regning. Memira henviste mig dog til at søge en specialøjenlæges vurdering, da de hurtigt vurderede at min nærsynethed var for stor til at de turde tage ansvaret for operationen. Jeg blev undersøgt hos en øjenlæge i Vejle, som tydeligvist ikke var fortaler for øjenoperationer. Han henviste mig dog til OUH og jeg blev i foråret 2009 opereret med tre ugers mellemrum i begge øjne ved en såkaldt Lasik Laser Operation. Selve operationen gik hurtigt. Selve helingsprocessen gik forholdsvist smertefrit. De tre uger imellem de to operationer var det mest mærkelige for mig, fordi det forstyrrede mit syn at have så to forskellige synsevner på mine to øjne. Jeg havde svært ved at fokusere og det forstyrrede min balanceevne, så jeg var sygemeldt i de tre uger imellem operationerne. Et par uger efter den 2. operation, så var jeg klar på arbejde igen. Mit syn var blevet perfekt og det er det stadig i dag 10 år efter operationen... På fotoet fra 2008 kan man virkelig se hvor stærke mine brilleglas var - mine øjne blev bittesmå inde bag styrken af glasset... Jeg havde endda de tyndeste brilleglas, så jeg ikke skulle bære rundt på tunge "hinkesten". Det var jo hverkent skønt eller rart.

Fantastisk følelse at være uafhængig af briller og bare kunne se normalt😎🤩   

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden