Få uger efter Belt Lipectomy

Få uger efter Belt Lipectomy

Før og efter mave plastik (Belt Lipectomy)

Før og efter mave plastik (Belt Lipectomy)

Snittet ved 360 graders operation - cirkulært rundt om hele kroppen.

Snittet ved 360 graders operation - cirkulært rundt om hele kroppen.

Dagbogsforløb vedr. maveplastik - Belt Lipectomy

1. januar 2019

Jeg afventer maveskinds-operation i april 2019. Jeg ved endnu ikke hvor stor en operation, som jeg bliver tilbudt, men jeg håber på at det bliver en såkaldt stor mave-plastik med FDL. Dvs. at jeg får fjernet hængehuden foran på min mave med omvendt T-snit samt får strammet mavemusklen sammen operativt. I selve operationen ligger over en opstramning af selve venusbjerget. Det er en stor operation, men også en længe ventet operation. Jeg glæder mig til ikke at være afhængig af shape-wear og ikke skulle generes af hængehuden i bukselinningen mere. Jeg vil opdatere denne side med foto og beskrivelser af forløbet. Min forundersøgelse til operationen er 28. marts 2019.

28. marts 2019
Så har jeg været til forundersøgelse på OUH og jeg blev godkendt til den totalt lower bodylift dvs 360 graders operation med Fleur de Lis og balleløft samt evt sammensyning af mavemusklen, hvis det skønnes nødvendigt. Jeg er blevet klargjort til operation dvs. informationsmateriale, målet til støttestrømper og mavebælte, taget blodprøver, diverse foto oG EKG.  Nu afventer jeg blot selve operationsdatoen i min e-boks... Pyyyyh... det er spændende og blive dejligt at få det gjort... endelig 

 

10. april 2019

OUH kunne ikke opfylde behandlingsgarantien, så jeg er blevet omvisiteret til Printzlau Privathospital. Jeg måtte selv være opsøgende et par gange og i dag lykkedes det mig at få hul igennem og blive sendt videre i systemet. Sekretæren fra Printzlau ringede i dag - og allerede i morgen skal jeg til forundersøgelse kl. 13.50 i Virum - og her vil de også kunne give mig min endelige operationsdato. Det er dælme spændende. Nu bliver min drøm endelig snart til virkelighed - En flot flad mave og slut med hængehud på baller og yderlår.


15. maj 2019

Jeg fik en 360 graders operation d. 8. maj 2019 på Printzlau Privathospital. Alt er gået planmæssigt og jeg øver mig nu i at tage den med ro og få slappet meget af, så sårerne heler hurtigt og bedst muligt. Jeg opretter et særskilt afsnit til foto.

 

15. juli 
Nu har jeg haft min flade mave i godt og vel 10 uger. Helingsforløbet er gået fint. Jeg har ingen sår mere, men bruger stadig plaster for at få arrene så fine og flade, som muligt. Jeg afsluttede brugen af mavebæltet efter 6 uger. Det var dejligt at slippe bæltet og starte på at mærke min nye maves udformning rigtigt. Jeg oplever at min hud hæver lidt op i løbet af dagen, men ikke noget voldsomt. Jeg har genoptaget alle mine daglige opgaver og motion. Jeg har bl.a. gået 20 km en enkelt gang og det gav ingen udfordringer ift. hævelserne. Jeg har haft et par gange, hvor jeg har oplevet at en enkelt af de indre syningers tråde har bevæget sig ud igennem huden og lavet et lille sår. Det giver lidt pus, men er hurtigt helet op igen.

 

23. august

Nu har jeg været til kontrol på Printzlau hos Andreas Printzlau. Det var en rigtig positiv oplevelse at se på resultaterne sammen med min megadygtige “kropsarkitekt”. Andreas var utrolig lydhør og alt gik planmæssigt ift mit videre forløb. Andreas kunne ligesom jeg selv konstatere at jeg stadig havde en del løshed over navlen og op til brystbenet. Vi snakkede en del om mit store ar, som jeg har henover brystet, da det nu giver nogle stramninger pga maveskinds-operationen. Andreas vil gerne operere mig igen, men jeg skal have færdigbehandlet mit ar først, da det lige nu trækker maveskindet og navlen lidt skævt. Dette vil kun blive værre, hvis det lodrette snit gennemføres nu. Alt blev skrevet til min journal og det hele er klar til næste skridt. Jeg har snakket med OUH og nu skal jeg genhenvises fra egen læge ift mit ar fra skoldningsulykken. Andreas sagde at jeg kunne roligt gå i gang nu, selvom jeg først kan opereres i starten af november. Kroppen skal have 6 måneders rekreation imellem lower bodylift og de øvrige operationer. Når jeg snakker med min egen læge, så skal henvisningen gå på hudreduktion af overarme og rekonstruktion af selve arret samt nålebehandling af hele arret. Jeg har en god fornemmelse af at det her nok skal blive rigtig godt - Jeg glæder mig til at komme igang med næste skridt. Bagefter går turen videre med tværsnittet - evt tilbage hos Andreas Printzlau, da han nu kender min situation. 

Grundet corona pandemien og den store nedlukning kom jeg aldrig til 1 års kontrol på Printzlau - Jeg vender muligvis tilbage på et senere tidspunkt, hvis maven skal korrigeres, når brandsårsarret er udbedret. Fortsættekse følger... 

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden