Lår plastik (2 dage efter operation)

Lår plastik (2 dage efter operation)

Update juni 2021

D. 13. juni fik jeg foretaget stor lår-plastik på Printzlau Privathospital. Det var læge Michael Rose, som gennemførte indgrebet. Jeg er blevet fedtsuget på indersiden plus på det ene yderlår og har syningen på langs i hver lyske og langs inderlåret fra lysken til ned midt på knæet.  

Jeg kom hjem d. 14. juni ved middagstid og ser nu frem til et par uger, hvor jeg stille og roligt kommer tilbage igen rent fysisk. Jeg er pakket ind i kompressionsbukser fra midt på læggen og op midt på maven. Jeg har plaster på fra lysken og ned til midt på indensiden af knæet. Jeg går meget lidt omkring og ligger ned det meste af tiden og jeg vil være ærlig og sige at det gør megaondt og svier, men jeg ved jo at det nok skal blive bedre om et par uger. Jeg synes denne operation rent smertemæssigt er værre end både Belt Lipectomy og armplastikken. Måske fordi jeg ikke kan gå ret langt og det er megabøvlet og smertefuldt at komme på toilet. 

Jeg skal slappe mest muligt af de første 1 til 2 uger, men veksling imellem små gåture rundt i huset... det er værst at komme op og ned fra fx. stol/seng/sofa. Når jeg først er kommet op og stå, så er det udholdeligt, men jeg bliver hurtigt træt. Jeg sover med benene hævet om natten og tager en enkelt Oxynorm (morfin) for at kunne sove om natten.  

Jeg skal tilbage til Printzlau og have fjernet tråde d. 30. juni. Kompressionsbukserne skal være på dag og nat i 3 uger og herefter kun om dagen i yderligere 3 uger. Plastrene skal være på i 3 måneder. 

Der kommer foto, når jeg er pakket ud igen 😉

Seneste kommentarer

02.06 | 20:58

Hej Lilian. Tak for din kommentar. Du skal gøre hvad der føles rigtigt for dig. Din familie kan have svært ved at forstå dit valg - men det skal nok komme med din positive forandring.
😊🌟 Heidi

02.06 | 20:12

god info og tak for din historie. Jeg går selv lige nu og overvejer om jeg skal springe til en operation...eller det vil sige, at jeg selv er helt sikker, men at familien ikke er vilde med at jeg gør

01.06 | 04:36

Hej Camilla. Du må gerne kontakte mig. Tlf 26 21 25 05. De bedste hilsner Heidi 😊

31.05 | 21:26

Hej, jeg kan ikke finde kontaktoplysninger på dig. Jeg er journaliststuderende og er ved at lave et indslag om gastric bypass-operationer og leder efter en erfaringskilde. Håber du vil give lyd! :)

Del siden